Eenvoudig en veilig besteld

Garantie en reparatie

Scherp geprijsd

B-sonic: ultrasoon reinigers van Hollandse topkwaliteit

Ons aanbod ultrasoon reinigers

Bekijk ons volledige aanbod ultrasoon reinigers

Over B-sonic ultrasoon reinigers

Wanneer handmatig of automatisch reinigen niet voldoet, biedt een ultrasoon reiniger uitkomst. In branches zoals de gezondheidszorg is het van levensbelang dat producten grondig gereinigd worden. Sommige voorwerpen zijn niet goed handmatig schoon te maken door verschillende oorzaken. Sieraden en brillen zijn bijvoorbeeld lastig te reinigen doordat ze uit kleine onderdelen bestaan en kwetsbaar zijn. Hardnekkig vuil en oxidatie van een carburateur die uit veel onderdelen bestaat zijn met de hand moeilijk te verwijderen. In deze gevallen is een ultrasoon reiniger dé oplossing. Door ultrasoon reinigen worden producten moeiteloos schoon zonder beschadigingen.

Een merk van marktleider B-autoclaaf

B-autoclaaf staat bekend als toonaangevend leider op de markt van autoclaven, ultrasoon reinigers en bijbehorende hulpmiddelen voor professioneel gebruik. Onze B-sonic ultrasoon reinigers worden onder andere in de medische sector gebruikt en voldoen daarom aan de strengste Europese kwaliteitseisen. Dit maakt onze producten uitermate geschikt als professionele reinigingstechniek voor uiteenlopende doeleinden. U kunt op ons rekenen als het gaat om professioneel reinigen. B-autoclaaf ontwikkelt de B-sonic ultrasoon reinigers volledig zelf. Op deze manier positioneren wij ons als uniek in de markt: met een duurzaam en degelijk product van Hollandse makelij.

B-sonic.nl staat voor betrouwbare producten van topkwaliteit

Als vooraanstaand speler op de markt in en buiten Europa staat B-sonic garant voor een veilig en betrouwbaar product. Al onze ultrasoon reinigers zijn voorzien van de CE-markering. Hiermee voldoen wij aan de strengste Europese eisen en kunnen wij een topproduct garanderen. Heeft u vragen over ultrasoon reinigers of wilt u persoonlijk advies voor uw bedrijf? Laat het ons weten via het contactformulier, dan neemt een van onze experts zo snel mogelijk contact met u op. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 0321 – 317 878 of per e-mail via info@b-sonic.com.